Home » D:News » Cel mai mare festival de artă stradală din România are loc la Galați

Cel mai mare festival de artă stradală din România are loc la Galați

Cel mai mare festival de artă stradală din România are loc la Galați
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 31.05.2024

Cel mai mare festival de artă stradală din România va transforma străzile orașului Galați în galerii de artă și spectacole. Galați Street Fest începe vineri și va ține trei zile.

Evenimentul de artă stradală Galați Street Fest se va desfășura de pe 31 mai până pe 2 iunie. Primăria Galați anunță că „iubitorii de culoare și muzică live vor avea diverse show-uri pe numeroase teme, în stilul care a consacrat cel mai mare festival de artă stradală din România în mai multe puncte din oraș, inclusiv de pe Faleza Dunării”.

Vineri, pe Faleza Dunării vor fi un show aviatic și o paradă a tuturor artiștilor prezenți la eveniment, iar sâmbătă și duminică vor fi spectacole.

Străzile se vor transforma în galerii de artă și spectacole

„Vineri, 31 mai, de la ora 17.00, pe Faleză se va desfășura un show aviatic oferit de Aeroclubul României, acest spectacol de excepție deschizând festivalul. Galați Street Fest va continua, de la ora 18.00, cu o paradă a tuturor artiștilor prezenți la acest eveniment pe traseul Parc Viva – Elice – Aleea de la P-uri – Zona Spicu, acolo unde fiecare își va începe numărul artistic, conform programului. Sâmbătă și duminică, după lăsarea întunericului, pe fațada hotelului Mercur vor avea loc proiecții VideoMapping, pentru ca duminică, în ultima zi de festival, Damian Drăghici & Brothers să susțină, de la ora 20.00, un super-recital în Parcul Mihai Eminescu. Pentru a-i încânta pe gălățeni, trupa se va deplasa la pas de la Potcoava de Aur, pe strada Brăilei și pe strada Domnească, până la Parcul Mihai Eminescu”, a anunțat Primăria Galați.

Timp de trei zile, străzile Galațiului se vor transforma în galerii de artă și spectacole. În programul evenimentului sunt parade, teatru de stradă, trubaduri, mimi, personaje mitice, fachiri și alte surprize, precizează organizatorii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase