Home » D:News » Cadavrul unei femei a fost descoperit în stomacul unui piton

Cadavrul unei femei a fost descoperit în stomacul unui piton

Cadavrul unei femei a fost descoperit în stomacul unui piton
Foto: Shutterstock
Publicat: 01.11.2022

Cadavrul unei femei de 54 de ani a fost găsit în stomacul unui piton de 7 metri, în Indonezia.

Femeia, identificată drept Jahrah, în vârstă de 54 de ani, a plecat duminică la muncă pe o plantație din provincia Jambi, insula Sumatra. Soțul ei a anunțat dispariția femeii când aceasta nu s-a întors acasă, seara, scrie The Guardian.

În timpul căutărilor, soțul femeii a găsit sandalele acesteia, eșarfa, jacheta și uneltele pe care le folosea la muncă și a cerut ajutorul altor persoane, a declarat poliția pentru presa locală.

Cadavrul unei femei, găsit într-un șarpe

În dimineața următoare, un piton lung de 7 metri a fost observat în apropiere.

„Am bănuit că șarpele a prădat victima. După ce l-am prins, am găsit cadavrul femeii în stomacul șarpelui”, a declarat șeful poliției locale, AKP S Harefa, pentru site-ul de știri Detik.

Pitonii, care ucid prin strangulare, mănâncă de obicei animale mai mici, înghițindu-și hrana întreagă. Cazurile în care au fost înghițiți oameni sunt rare.

Alte cazuri similare

În 2018, o femeie a fost înghițită de un piton uriaș pe insula Muna, în largul insulei Sulawesi. Ea dispăruse în grădina sa, aflată la baza unei stânci.

Cu un an mai devreme, un fermier a fost ucis și înghițit de un piton uriaș în satul Salubiro, pe insula Sulawesi.

În fiecare an se înregistrează aproximativ 5,4 milioane de cazuri de mușcături de șarpe, dintre care între 1,8 și 2,7 milioane duc la otrăvire, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase