Cântăreaţa Adriana Rusu promovează frumuseţile din Borşa, Maramureş, printr-un nou videoclip

22 10. 2019, 10:54

Dar pentru noul ei videoclip “Du-mă”, Adriana Rusu s-a întors la adevăratele origini, în natură, mai precis la frumuseţile oferite de Munţii Rodnei din Borşa.

Adriana Rusu spune despre lansare că: “E mai mult decât un nou single. “Du-mă” este pentru mine o cale de eliberare, de reconectare, sound-ul şi videoclipul te ajută să ieşi din tornada vieţii zilnice şi te reorientează către tine, către inima ta. S-a muncit mult la “Du-mă”, iar pentru asta vreau să mulţumesc întregii echipe din Bucureşti, Borşa şi Chişinău”.

Produsă de @bravomirica (Narcotic Creation) & Alexandru Pelin (Epiq Records), fiecare sunet din piesă este asociat cu sunetele scoase de natură şi de vieţuitoarele ei, iar artistul Valentin Boghean a reuşit prin instrumentele de suflat tradiţionale să redea ciripitul păsărilor, şuieratul vântului şi susurul apei.

Cu un scenariu scris de Codrin Roibu şi cu o echipă de ghizi turistici şi salvamontişti din Borşa, Adriana Rusu a luat la cutreierat pădurile şi cascadele din zona Munţilor Rodnei, iar locurile exacte în care a fost filmat clipul sunt Lacul Iezer, Pădurea Iza Izvor şi Cascada din Munţii Rodnei, descoperită de către ghizi chiar cu ocazia acestor filmări.

Îmbrăcată într-o rochie Loulou, Adriana Rusu s-a transformat în zâna pădurilor, care, veşnic îndrăgostită de natură şi de piesajele oferite de către zona Maramureşului, recomandă vizitarea oraşului Borşa, una dintre cele mai lungi localităţi din România.