„Aşa sunt zilele mele,
Una bună,
Zece în care nu îi desconsider pe ceilalţi în funcţie de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, se arată în mesajul ambasadei Ssuediei.
Maneaua „Aşa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, şi melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival, de la malul mării, fanii cântând, entuziasmaţi, alături de artişti.
Faimosul DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a încântat publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvenţă dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“.
Luat prin surprindere, publicul a reacţionat prin urale, mulţi dintre cei prezenţi începând să cânte versurile melodiei.
Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului Neversea, astfel că numărul total al celor care au asistat la festival a ajuns la peste 240.000, potrivit Mediafax.
Ultima zi a festivalului Nveresea a adus pe scena principală trupe pop rock, printre care Kadebostany şi Ofenbach, iar unul dintre cei mai aşteptaţi DJ ai serii a fost belgianul Lost Frequencies, care a oferit un show incredibil în faţa zecilor de mii de fani.
„De fiecare dată când ştiu că vin în România, am un sentiment de bine şi mă simt ca şi cum aş veni acasă. Publicul de aici mă aşteaptă de fiecare dată cu multă căldură şi asta este incredibil”, a declarat Lost Frequencies.
Una din surprizele serii a fost apariţia lui Steve Aoki pe scenă, alături de DJ-ul Quintino. Artistul s-a simţit atât de bine sâmbătă seara încât a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alături de el pe scenă pentru piesa Mayhem.
Şi milionarul excentric italian Gianluca Vacchi a urcat pe scena principală în ultima seară a festivalului. Un show plin de energie şi culoare a oferit şi Bassjackers. Matoma a fost artistul care a încheiat ultima seară a festivalului Neversea. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre şi de căldura cu care a fost primit de fani.
Pe scenele secundare, ultima seară s-a încheiat cu artişti precum Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist şi mulţi alţii.
Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia. Aici, nostalgicii au retrăit în fiecare zi a festivalului Neversea atmosfera muzicii anilor ’90. Toată zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorată în stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, bănci de clasă, telefoane vechi şi multe alte lucruri care le-au adus aminte participanţilor de anii de liceu şi nu numai.
Potrivit organizatorilor, traficul total în cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanţi.
Fanii festivalului se pot deja înregistra pentru ediţia de anul viitor a festivalului Neversea.