Home » D:News » Au şi chinezii Zona 51 a lor? O structură stranie a fost descoperită în deşertul Gobi

Au şi chinezii Zona 51 a lor? O structură stranie a fost descoperită în deşertul Gobi

Au şi chinezii Zona 51 a lor? O structură stranie a fost descoperită în deşertul Gobi
Publicat: 16.08.2018
Timp de zeci de ani, guvernul din SUA a infirmat existenţa Zonei 51, o bază militară de top, secretă. În 2013, în urma promulgării unui nou act, CIA a fost nevoită să admită existenţa regiunii. În prezent, cu ajutorul imaginilor de pe Google Maps, adepţii teoriilor conspiraţiilor susţin că au descoperit versiunea chineză a Zonei 51, în deşertul Gobi.

Cu ajutorul Google Maps, canalul de Youtube ce prezintă teorii ale conspiraţii „thirdphaseofmoon” a declarat că structura circulară observată între Nepal şi Mongolia ar putea fi o „bază a extratereştrilor”. Conform Fox News, acest lucru nu a fost confirmat de către guvernul nipon. 

Deşi modul în care este realizată structura ar putea fi doar o întâmplare, adepţii acestor teorii susţin că este o „Zona 51 chinezească”, alţii mergând mai departe şi afirmând că ar putea fi o platformă de aterizare pentru extratereştrii. 

Structura a stârnit controverse, de-a lungul timpului unele persoane considerând că ar putea fi un fel de Stonehenge al chinezilor, utilizat de nomazi pentu a venera Soarele. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase