Home » D:News » Trance la Untold, Pe scena specială vor urca ATB, Chicane, Solarstone sau Markus Schulz

Trance la Untold, Pe scena specială vor urca ATB, Chicane, Solarstone sau Markus Schulz

Trance la Untold, Pe scena specială vor urca ATB, Chicane, Solarstone sau Markus Schulz
Publicat: 16.05.2018
O scenă specială pentru muzica trance va fi amplasată în cadrul Festivalului Untold de la Cluj-Napoca pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului, printre care ATB, Chicane, Solarstone sau Markus Schulz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold transmis, marţi, noua scenă trance s-a născut din dorinţa de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiştii lor preferaţi, informează Mediafax.
 
„Untold 2018 vine cu o nouă supriză pentru fanii festivalului, o scenă trance pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului. ATB, Bryan Kearny, Chicane, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Marlo, Simon Paterson, Solarstone, Standerwick, The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab şi Will Atkinson sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena trance a festivalului Untold. Noua scenă trance s-a născut din dorinţa de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiştii lor preferaţi, în fiecare an”, se arată în documentul citat.
 
Reprezentanţii Untold au subliniat că cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediţie a festivalului clujean a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical, la fel cum va face şi anul acesta.
 
Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase