Home » D:News » Armand Assante şi echipa filmului ”Vânătorul de spirite” se vor întâlni cu publicul bucureştean

Armand Assante şi echipa filmului ”Vânătorul de spirite” se vor întâlni cu publicul bucureştean

Armand Assante şi echipa filmului ”Vânătorul de spirite” se vor întâlni cu publicul bucureştean
Publicat: 18.04.2018
Pe 20 aprilie, bucureştenii au ocazia rară de a se întâlni cu unul dintre cei mai populari actori americani, cu peste 120 de filme în portofoliu, patru nominalizari la Globurile de aur şi un premiu EMMY, Armand Assante.

Actorul împreună cu echipa filmului „The Wanderers” – „Vânătorul de spirite” – se vor întâlni cu spectatorii la Cinema City, în AFI Cotroceni. În cadrul aceleaşi seri vor mai fi prezenţi Lior Ashkenazi (premiul de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia pentru filmul „Foxtrot”), actorul coreean Sun Hojae şi regizorul Dragoş Buliga („Las Fierbinţi”, „Ai Noştri”, „O săptămână nebună”) precum şi o parte din distribuţia română, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Claudiu Bleonţ, Bogdan Nechifor.

Armand Assante este celebru în toată lumea pentru rolurile de mafiot italian din filmele americane (seria HBO „Gotti” sau filmul „Hoffa”, unde l-a avut partener pe Jack Nicholson), El a recunoscut de multe ori că este un mare admirator al României şi al cinematografiei noastre. De altfel, aceasta este a doua colaborare cu o producţie românească, la 10 ani distanţă de la premiera filmului ”California Dreamin.”

Filmul „The Wanderers” („Vânătorul de spirite”) prezintă povestea unui american, Louis (Armand Assante), un fost vânător faimos de spirite ieşit la pensie, depăşit de vremurile actuale, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show (Bae Junghwa şi Sun Ho Jae). În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Proiecţia specială la Cinema City AFI Cotroceni începe la ora 20.30 şi este precedată, de la ora 19.30, de o degustare de vin pentru toţi spectatorii plătitori de bilet, alături de Armand Assante, Lior Ashkenazi, Dragoş Buliga, Oana Marcu, Alexandra Apetrei şi o parte importantă a echipei filmului „Vânătorii de spirite”.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase