Home » D:News » O nouă apocalipsă a fost prezisă pentru data de 23 aprilie. Iată cum o demontează specialiştii

O nouă apocalipsă a fost prezisă pentru data de 23 aprilie. Iată cum o demontează specialiştii

O nouă apocalipsă a fost prezisă pentru data de 23 aprilie. Iată cum o demontează specialiştii
Publicat: 15.04.2018
O nouă predicţie pentru sfărşitul lumii a fost ''programată'' pentru data de 23 aprilie. Şi de această dată momentul apocalipsa se bazează pe numereologie, Cartea Revelaţiei şi conspiraţia teoriei privind ''Planeta X''.

William Miller a fost un preot baptist ai cărui urmaşi au format Biserica Adventistă de a şaptea zi. Miller este cunoscut pentru predicţiiile sale eşuate privind sfărşitul lumii. Printre acestea se află predicţia propusă de bărbat pentru data de 23 aprilie 1843. Conform Live Science, Miller a devenit cunoscut pentru predicţia de pe 22 octombrie 1844 când a afirmat că Iisus  va coborî pe Pământ pentru a opri apocalipsa. Predicţia sa nu s-a adeverit, iar momentul este cunoscut ca ”Marea Dezamăgire”. 

Predicţia prezentă a fost anunţată de David Meade ce a spus anterior că o aliniere rară a stelelor de pe 23 septembrie 2017 ar fi trebuit să aducă sfărşitul omenirii. Predicţia sa recentă este relativ asemănătoare cu cea din trecut. El susţine că pe 23 aprilie, Soarele, Luna şi Jupiter se vor alinia în constelaţia Fecioarei, moment ce s-ar regăsi în Revelaţia 12:1-2 ce se referă la ”o femeie acoperită de soare, cu luna la picioarele sale şi cu o coroană de 12 stele deasuprea capului” va da naştere unui dictator global ce va avea rolul de a pune capăt lumii. 

Acelaşi pasaj s-a aflat şi la baza predicţiei lui Meade din 23 septembrie 2017. Conform datelor specialiştilor, pe 23 aprilie Jupiter nu se va alinia cu constelaţia Fecioarei. Pe aceeaşi dată, Soarele va fi aliniat cu constelaţia Vărsătorului, iar Luna cu cea a Gemenilor. Cât despre  ”Planetei X” sau Nibiru, astronomii au demontat în repetate rânduri existenţa sa. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase