Home » D:News » Volkswagen cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele pe motorină

Volkswagen cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele pe motorină

Volkswagen cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele pe motorină
Publicat: 31.03.2018
Volkswagen a anunţat că va achiziţiona automobilele diesel noi sau pe cele aproape noi, afectate de interzicerea maşinilor pe motorină (diesel) din oraşele germane care ar putea aplica astfel de măsuri pentru a reduce poluarea, potrivit BBC.
În momentul de faţă, numai autovehiculele achiziţionate după luna aprilie vor fi eligibile programului şi vor avea o garanţie de trei ani. Singura menţiune venită din partea companiei este obligativitatea clienţilor de a cumpăra un autovehicul de înlocuire de la acelaşi dealer, informează Mediafax.
 
Volkswagen va aplica această măsură numai în Germania, dar în cazul în care interzicerea motoarelor diesel se va extinde şi în alte ţări, compania ar putea aplica dispoziţia şi înafara graniţelor nemţeşti, relatează BBC.
 
Gigantul auto şi-a extins, de asemenea, schema de dezmembrare diesel denumită „stimulentul pentru mediu diesel”, până în vară.
 
Schema este asemănătoare cu cea a altor producători de automobile din Germania şi oferă bonusuri clienţilor care comercializează autovehicule diesel mai vechi. Prin această acţiune, Volkswagen spune că a luat din august anul trecut şi până acum aproximativ 120.000 de vehicule diesel vechi.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase