Home » D:News » Descoperă Acum: De aici provin obiectele ”Made in China”. Marea frică a elefanţilor. Cantităţi înfricoşător de mari de mercur au fost găsite în permafrost. Finalul trist a ofiţerului german din Al Doilea Război Mondial care l-a salvat pe ”pianist”

Descoperă Acum: De aici provin obiectele ”Made in China”. Marea frică a elefanţilor. Cantităţi înfricoşător de mari de mercur au fost găsite în permafrost. Finalul trist a ofiţerului german din Al Doilea Război Mondial care l-a salvat pe ”pianist”

Publicat: 10.02.2018
Majoritatea obiectelor pe care este inscripţionat ''Made in China'' probabil că au fost făcute într-un singur oraş. Este vorba de Yiwu, care se află la o distanţă de trei ore de Shanghai. Multe obiecte ieftine exportate în întreaga lume provin de aici.
Elefanţii, cele mai mari creaturi de uscat, se tem de albine, chiar dacă acestea nu pot penetra pielea groasă a mamiferelor. Conform unui studiu recent, o echipă de cercetători de la Oxford au descoperit că şi elefanţii asiatici au această fobie, nu numai cei africani, aşa cum se credea până acum.
 
Ştiai că astronauţii slăbesc în spaţiu? Deşi până în prezent nu se cunoştea cauza acestui fenomen, specialiştii au găsit un posibil răspuns.
Conform dr. Scott Smith din cadrul NASA, astronauţii nu consumă suficientă mâncare deoarece hrana pluteşte în stomacul lor, iar aceştia se satură mult mai repede,
 
Cercetătorii de la US Geological Survey (USGS) au determinat că regiunile cu permafrost (sol îngheţat) din emisfera nordică ascund o surpriză extrem de neplăcută: mercurul în cantităţi enorme – de două ori mai mult decât restul mercurului natural de pe planetă.
Mai grav este că permafrostul a început să se dezgheţe, aşa cum s-a observat mai ales în Siberia.
 
Povestea cu final trist a ofiţerului german din Al Doilea Război Mondial care l-a salvat pe ”pianist”. ”Vom fi pedepsiţi şi noi şi copiii noştri nevinovaţi”
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum de săptămâna aceasta pe care le puteţi urmări în videoclipul de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele integral
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase