Home » D:News » La chinezi este ziua de muncă şi gara. Muncitorii au terminat proiectul de infrastructură în doar nouă ore

La chinezi este ziua de muncă şi gara. Muncitorii au terminat proiectul de infrastructură în doar nouă ore

01.27.2018
La chinezi este ziua de muncă şi gara. Muncitorii au terminat proiectul de infrastructură în doar nouă ore
O gară din China a fost construită în doar nouă ore de cei 1.500 de muncitori ataşaţi proiectului de infrastructură.

Proiectul a fost realizat cu precizie militară, în decursul weekend-ului, în provincia sudică Fujian, scrie independent.co.uk.

Şapte trenuri şi 23 de excavatoare au fost folosite pentru a realiza proiectul uriaş, la Gara Nanlong din oraşul sudic chinez Longyan, scrie Gândul.

Potrivit agenţiei de presă Xianhua, muncitorii au fost împărţiţi în şapte echipe, care au realizat şapte operaţiuni diferite în acelaşi timp. Jurnaliştii l-au citat pe Zhan Daosong, manager-adjunct al China Tiesiju Civil Engineering Group, compania de stat chineză care se ocupă cu infrastructura feroviară.

Calea ferată de mare viteză Nanlong se află în construcţie şi va fi finalizată la sfârşitul acestui an. Cu o lungime de 244 km, aceasta va face legătura între sud-estul şi centrul Chinei.

Infrastructua feroviară va putea suporta trenuri care călătoresc cu o viteză de până la 200 km/h. Acesta este unul din proiectele impresionante ale Chinei, demarate în ultimii ani.

În urmă cu doi ani, cel mai mare telescop radio din lume, care captează semnale din cosmos, a fost construit în regiunea Pingtang din provincia chineză Guizhou.

Totodată, China a definitivat proiectul hidroelectric din Tianhuangping, cel mai mare din Asia, care joacă un rol vital în alimentarea cu energie electrică a estului Chinei şi a Operei din Guangzhou, unul din cele mai impunătoare teatre din lume, construit în 2009.