Home » D:News » Acesta ar putea fi sunetul unui atac sonic! Mai mulţi diplomaţi americani şi canadieni care se aflau în Cuba au suferit leziuni cerebrale după ce au auzit zgomotul – VIDEO

Acesta ar putea fi sunetul unui atac sonic! Mai mulţi diplomaţi americani şi canadieni care se aflau în Cuba au suferit leziuni cerebrale după ce au auzit zgomotul – VIDEO

Acesta ar putea fi sunetul unui atac sonic! Mai mulţi diplomaţi americani şi canadieni care se aflau în Cuba au suferit leziuni cerebrale după ce au auzit zgomotul – VIDEO
Publicat: 16.10.2017
Associated Press (AP) a obţinut şi publicat sunetele misterioase pe care unii diplomaţi americani le-au auzit în Cuba înainte de pierderea auzului şi resimţirea trumatismelor cerebrale uşoare şi degradarea sistemului nervos.

Sunetele au fost înregistrate de mai multe persoane care au auzit zgomotul. Conform Science Alert, până în prezent 22 de americani au fost afectaţi, însă nu au auzit toţi sunetele. 

Însă persoanele care au auzit zgomotul au prezentat descrieri asemănătoare: intens cu o frecvenţă înaltă, precum cel al unei alarme. AP a analizat studiul şi susţine că acesta conţine aproximativ 20 de frecvenţe diferite. Sunetul se situează între 7.000 şi 8.000 de kHz. Ambasadele au redat înregistrarea pentru ca alţi muncitori să-l poată recunoaşte. De asemenea, au fost sfătuiţi să se îndepărteze de orice sunet straniu pe care îl aud. 

Conform declaraţiilor diplomaţilor, presupusele atacuri au avut loc în timpul nopţii. Aceştia au afirmat că nu au observat nimic ieşit din comun, însă alţii insistă că au fost mai multe vibraţii şi sunete ciudate repetate. Fie că au auzit sau nu ceva, efectele atacurilor sonice au fost resimţite de diplomaţii americani. La scurt timp după ce au părăsit Cuba, oficialii au afirmat că sunetele nu se mai auzeau.

Până în prezent, investigaţiile realizate de FBI, CIA, U.S. State Department şi chiar poliţia canadiană nu au reuşit să afle sursa. Majoritatea diplomaţilor au fost afectaţi atunci când se aflau în casele lor, furnizate de guvernul cubanez. Un singur incident a avut loc la un etaj superior al Hotelului Capri, clădire populată în special de turişti. Cei doi diplomaţi în cadrul hotelului au prezentat aceleaşi simptome, s-au trezit din cauza unui sunet de alarmă, crezând este vorba despre ceas aceştia au încercat să oprească sunetul, dar singurul mod prin care au reuşit a fost atunci când s-au ridicat şi îndepărtat de pat. Ceilalţi turişti cazaţi în hotel susţin că nu au auzit niciun zgomot.  

Deşi până în prezent SUA nu a învinovăţit pe nimeni pentru problemele resimţite, în Cuba, de cei 21 de diplomaţi americani şi canadieni, oficiali din Washington consideră că a fost vorba despre utilizarea unei arme sonice secrete. Însă, Cuba a infirmat implicarea în aceste incidente.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase