Home » D:News » Programul ”Hai la Olimpiadă!” se extinde şi le oferă elevilor 30 de centre gratuite de pregătire

Programul ”Hai la Olimpiadă!” se extinde şi le oferă elevilor 30 de centre gratuite de pregătire

Programul ”Hai la Olimpiadă!” se extinde şi le oferă elevilor 30 de centre gratuite de pregătire
Publicat: 13.09.2017
Programul „Hai la Olimpiadă!” îşi extinde reţeaua centrelor gratuite de pregătire la Matematică, Informatică şi Fizică şi ajunge la un număr de 30 de centre, în 16 oraşe din ţară.

În perioada 11-24 septembrie, elevii pasionaţi de una dintre cele trei discipline se pot înscrie online pe http://hailaolimpiada.ro/inscriere/ pentru testări.

„Dacă în anul şcolar 2016-2017 am avut 22 de centre de pregătire Hai la Olimpiadă!, ne bucurăm să anunţăm că în anul şcolar care începe vom deschide alte 8 centre. Pe de-o parte, continuitatea este esenţială pentru bunul mers al programului, iar pe de altă parte, rezultatele bune obţinute până acum ne motivează să atragem alături de noi şi alţi profesori excepţionali, să lucreze cu aceşti copii care pot mai mult. Dincolo de pregătirea propriu-zisă, vedem în aceşti copii viitorii specialişti din domeniile cheie ale dezvoltării economice şi sociale şi considerăm că această investiţie în educaţie va aduce, pe termen lung, beneficii întregii comunităţi”, a declarat Tudor Vlad, preşedintele Fundaţiei eMAG care a iniţiat programul cu sprijinul BCR.

„Reîncepem cu încredere pregătirea în centrele Hai la Olimpiada! şi suntem şi în acest an alături de tinerii pasionaţi de ştiinte exacte care îşi doresc să se autodepăşească şi să-şi îndeplinească visurile. Susţinerea copiilor şi tinerilor care vor să facă performanţă reprezintă una dintre direcţiile strategice de implicare în comunitate ale BCR. Credem foarte mult în potenţialul extraordinar al acestor tineri de a face performanţă şi de a contribui la dezvoltarea unei societăţi competitive, unde munca şi pasiunea sunt valorizate şi răsplătite. Le dorim mult succes în pregătire şi ne bucuram să privim alături de ei cu încredere spre viitor”, a adăugat Nicoleta Deliu, şef Departament Comunicare Corporativă şi Afaceri Comunitare, BCR.

8 centre noi  de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

 „Hai la Olimpiadă!” continuă şi în acest an programul de extindere atât în oraşele în care există centre, cât şi în alte oraşe din România. Astfel, toamna aceasta se vor deschide centre de pregătire în patru oraşe noi din România: Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Vaslui şi Târgovişte, dar şi  în Braşov, Constanţa şi Târgu Mureş, unde programul a fost deja lansat în anii trecuţi.

În acest an şcolar, sub umbrela „Hai la Olimpiadă!” vor funcţiona 30 de centre de pregătire:

Bucureşti – centre de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

Baia Mare – centru de pregătire la Matematică

Braşov – centre de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

Buzău – centre de pregătire la Matematică şi Fizică

Cluj-Napoca – centre  de pregătire la Matematică şi Informatică

Constanţa – centre de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

Iaşi – centre de pregătire la Matematică şi Informatică

Oradea – centru de pregătire la Fizică

Piatra Neamţ – centre de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

Suceava –  centru de pregătire la Informatică

Târgu Mureş  – centru de pregătire la Matematică şi Informatică

Timişoara –  centre de pregătire la Matematică, Fizică şi Informatică

Drobeta Turnu Severin – centru de pregătire la Informatică

Hunedoara – centru de pregătire la Matematică

Vaslui –  centru de pregătire la Informatică

Târgovişte – centru de pregătire la Matematică

Încep înscrierile în centrele „Hai la Olimpiadă!”

În perioada 11 – 24 septembrie, elevii pasionaţi de Matematică, Informatică sau Fizică se pot înscrie online pe http://hailaolimpiada.ro/inscriere/  la testările pentru selecţia în centrele de pregătire „Hai la Olimpiadă!”. Locaţia şi calendarul testărilor pentru fiecare oraş în care există centre de pregătire vor fi actualizate în permanenţă pe pagina oficială a programului, la secţiunea „Noutăţi”.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase