Home » D:News » Italia a fost desemnată cea mai sănătoasă ţară din lume în 2017. Care este secretul ei?

Italia a fost desemnată cea mai sănătoasă ţară din lume în 2017. Care este secretul ei?

Italia a fost desemnată cea mai sănătoasă ţară din lume în 2017. Care este secretul ei?
Publicat: 22.03.2017
Mamma mia! Bloomberg Global Health Index a dat publicităţii topul ţărilor listate ca fiind cele mai sănătoase din lume. În fruntea clasamentului, se află Italia, pentru că atunci când vine vorba de trăit o viaţă lungă, acesta este locul în care trebuie să fii.

„Cizma” Europei, înconjurată de cinci mări, este ţara cu cei mai sănătoşi oameni de pe Pământ. 163 de state au fost analizate de cei de la Bloomberg, iar concluzia a fost că un copil născut în Italia are cele mai mari şanse să ajungă octogenar.

Italia este unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, însă creşterea ei economică a stagnat de câteva decenii, aproape 40% dintre tinerii italieni sunt şomeri, iar ţara are una dintre cele mai mari datorii din lume, raportată la economia sa. Şi cu toate acestea, italienii sunt în cea mai bună formă. Americanii, canadienii şi britanicii, de exemplu, suferă de tensiune arterială mare sau colesterol.

Citeşte continuare pe Gustarte.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O pictură religioasă de 52 de metri pătraţi va fi restaurată, după ce a fost retrasă timp de zeci de ani de către comunişti

Care este cea mai sănătoasă dietă? Răspunsul oamenilor de ştiinţă

Pe ce se bazează dieta DASH, declarată cea mai bună pentru al cincilea an consecutiv?

Dieta cu supe, o nouă metodă de slăbit

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase