La o fermă de bovine din sudul Australiei, Mayura Station Farm, se desfăşoară un studiu inedit, care durează de zece ani, în cadrul căruia văcuţele sunt hrănite zilnic cu ciocolată pentru a creşte calitatea laptelui şi a cărnii.
Proprietarul fermei Mayura Station Farm, Adrian de Bruin, hrăneşte animalele şi cu alte dulciuri, pentru a obţine carnea de vită Wagyu cu aspect marmorat, potrivit Rador.
Fiecare bovină primeşte, zilnic, în afară de hrana obişnuită, câte 2 kg de ciocolată, jeleuri, bomboane gumate şi bomboane cu gust de frişcă şi căpşuni.
Toate aceste dulciuri sunt tocate mărunt pentru a fi asimiltate mult mai bine de animale. Acest regim de alimentaţie a vacilor ajută la ridicarea calităţii cărnii şi a laptelui.
Carnea acestor văcuţe are un aspect marmorat, iar gustul este unul deosebit, dulce, fraged, cu aromă de nuci şi de o consistenţă aparte. Carnea obţinută de la Mayura Station Farm se bucură de mare căutare în cele mai bune restaurante din lume. O frigăruie preparată din carnea cu aspect marmorat costă 288 de dolari.