Home » D:News » De neimaginat. „Jocurile foamei” devin realitate în Rusia: „Va fi permis orice, inclusiv violul sau crima”

De neimaginat. „Jocurile foamei” devin realitate în Rusia: „Va fi permis orice, inclusiv violul sau crima”

De neimaginat. „Jocurile foamei” devin realitate în Rusia: „Va fi permis orice, inclusiv violul sau crima”
Publicat: 26.01.2017
O televiziune din Rusia anunţă că va lansa în acest an un reality-show asemănător celui din celebra serie cinematografică "Jocurile foamei", scrie The Independent.
Reality-show-ul se va numi Game2: Winter (Jocul 2: Iarna) şi va avea 30 de protagonişti care caută să rămână în viaţă în pădurile populate de urşi şi lupi timp de nouă luni. Premiul este de 1,6 milioane de dolari, scrie Siberian Times, citată de Gândul.
Organizatorii show-ului susţin că totul va fi permis, inclusiv violurile şi omorurile, concurenţii fiind nevoiţi să semneze pe propria răspundere că pot fi ţinta unor astfel de atacuri.
 
„Fiecare concurent îşi dă consimţământul că poate fi mutilat sau omorât. 2.000 de camere, 900 de hectare şi 30 de vieţi. Totul este permis. Totul este permis. Luptele, alcoolul, crima, violul, fumatul, tot”, a fost anun’ul făcut de realizatori.
 
Cu toate acestea, postul de televiziune avertizează că poliţia este „liberă” să aresteze pe oricine comite crime în acest show.
 
„Poliţia va veni şi vă va lua. Suntem pe teritoriul Rusiei şi ne supunem regulilor Federaţiei Ruse”, se mai arată în anunţ.
 
Concurenţilor li se vor pune la dispoziţie cuţite, dar nu şi arme şi de asemenea vor fi antrenaţi de agenţi speciali care îi vor învăţa cum să supravieţuiască la temperaturi ce variază între 35 de grade vara şi pot ajunge până la -40 iarna.
 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase