Home » D:News » Cum reuşesc 4 dintre cei mai buni vorbitori de limbi străine să înveţe limba română într-o oră – VIDEO

Cum reuşesc 4 dintre cei mai buni vorbitori de limbi străine să înveţe limba română într-o oră – VIDEO

Cum reuşesc 4 dintre cei mai buni vorbitori de limbi străine să înveţe limba română într-o oră – VIDEO
Publicat: 03.10.2016
Revista „Babble Magazine”, dedicată studiului unei limbi străine, i-a provocat pe 4 dintre cei mai buni poligloţi din lume să încerce să înveţe limba română într-o oră, potrivit babbel.com.

Cei patru curajoşi, care vorbesc fluent peste 10 limbi, Luca Lampariello, Alex Rawlings şi fraţii gemeni Matthew şi Michael Youlden au fost provocaţi să înveţe limba română într-o oră, scrie babbel.com. 

Luca este din Italia şi lucrează ca trainer de limbi străine, iar Alex, Matthew şi Michael sunt din Marea Britanie. Alex lucrează în comerţ, este co-organizator al Conferinţei Poligloţilor, iar în 2012, a fost selectat drept „studentul multilingvist al anului în Marea Britanie”. Michael este profesor, iar fratele său, Matthew, este Ambasador al Limbilor pentru Babbel şi lucrează în prezent la un doctorat în lingvistică.

Cei 4 poligloţi au avut misiunea de a învăţa cât mai bine limba română într-un interval de numai o oră. Scopul? La finalul studiului maraton, ei trebuiau să ţină un monolog şi o conversaţie simplă, scrie Mediafax.

Pentru a învăţa limba română, fiecare poliglot a primit câte un trainer, un vorbitor nativ de limba română. Cei 4 au primit 5 întrebări ajutătoare în limba română:

Ce înseamnă …. în limba engleză?
Cum spui …. în limba română?
Poţi repeta, te rog?
Poţi vorbi mai rar?
Cum spui pe litere …?

Vezi continuarea în Mediafax!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase