Home » D:News » A fost creată votca ”revoluţionară”. Are aceeaşi tărie, dar protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

A fost creată votca ”revoluţionară”. Are aceeaşi tărie, dar protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Autor: Oana Bujor 09.08.2016
Unele persoane consumă frecvent băuturi alcoolice, însă ficatul este în general afectat. Organismul uman nu poate stoca alcoolul, acesta trebuie să-l metabolizeze rapid, ceea ce înseamnă că ficatul trebuie să lucreze dublu pentru a filtra alcoolul din fluxul sanguin şi pentru a detoxifia organismul. În timpul acest,a ficatul nu mai procesează alte substanţe (carbohidraţi sau grăsimi).

Votca Bellion este prima băutură alcoolică comercializată care a fost creată cu ajutorul tehnologiei NTX, care reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului şi ADN-ului uman.

Conform Clinicii din Cleveland dacă alcoolul este consumat foarte des se poate dezvolta hepatită care poate avansa la stadiul de ciroză, fază fatală. 

Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat, însă, tehnologia revoluţionară NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră.

NTX înseamnă un ,,amestec brevetat de ingrediente” care funcţionează prin protejarea ficatului de efectele negative ale consumului de alcool fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%.

Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina, manitolul şi sorbatul de potasiu.,,Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul,” a declarat el.

Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile atreprenorului.

Sursa: Oddity

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: