Rotaract Bucureşti Triumph a anunţat că organizează sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 13:00, evenimentul caritabil – „Cursa de răţuşte Rotaract Triumph”.
Înscrierea în concurs a început deja din data de 5 iulie şi se face pe site-ul oficial, o donaţie de 10 lei asigurând participarea la cursă cu o răţuşcă.
Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a oferi o şansa copiilor hipoacuzici de vârste foarte fragede prin achiziţionarea de proteze auditive performante. Protezele acţionează prin stimularea nervului auditiv, stopând astfel procesul care conduce la pierderea totală a auzului.
Sursa:youtube.com/Rotaract Triumph Bucharest
Pentru a răsplăti susţinerea şi implicarea în această cauză a participanţilor la cursă, răţuştele câştigatoare vor fi premiate de către sponsori.
Premiul cel mare, acordat posesorului primei răţuşte care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adaugă alte premii speciale.
Deschiderea evenimentului va fi făcută de întrecerea raţuştelor gigant aparţinând sponsorilor, un spectacol plin de culoare, în care fiecare răţuşcă va purta însemnele companiei sponsor.
În marea cursă, 5.000 de răţuşte de plastic vor fi gata de start la Podul Haşdeu şi se vor întrece pe apele Dâmboviţei până în dreptul Podului Izvor pentru a reuşi, cu ajutorul celor înscrişi în concurs, să schimbe viaţa unor copii cu afecţiuni ale aparatului auditiv.
Rotaract Bucureşti Triumph invită întreaga comunitate să se implice în acest proiect prin sponsorizări, donaţii şi participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micuţilor cel mai frumos sunet – sunetul copilăriei.
Rotaract Bucureşti Triumph face parte din reţeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary Internaţional, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul şi cetăţenia responsabilă prin serviciul în folosul comunităţii.
Sursa: mediafax.ro
Vă mai recomandăm şi: Cei mai rari boboci de raţă tocmai au eclozat (VIDEO)
Cum a salvat tehnologia de ultimă generaţie o raţă de la eutanasiere. VIDEO