Home » D:News » Am putea călători de la Viena la Budapesta în numai 18 MINUTE. Cum va fi posibil acest lucru

Am putea călători de la Viena la Budapesta în numai 18 MINUTE. Cum va fi posibil acest lucru

Am putea călători de la Viena la Budapesta în numai 18 MINUTE. Cum va fi posibil acest lucru
Publicat: 15.03.2016
În mod normal, acest traseu poate fi parcurs cu automobilul în circa două ore şi jumătate.

Dacă până acum, proiectele de construire a reţelelor de transport de tip „Hyperloop” au fost concepute pentru a fi realizate doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, de data aceasta a venit rândul europenilor să beneficieze de o astfel de tehnologie. Cu toate acestea, noul plan aparţine tot americanilor.

Bombă ecologică descoperită într-un apartament din Bucureşti. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit când au deschis uşa: ”E crunt”

Prin intermediul proiectului „Hyperloop Transportation Technologies”, compania californiană JumpStartFund îşi propune să unească oraşele Bratislava, Viena şi Budapesta, printr-o reţea Hyperloop de foarte mare viteză. Din câte se pare, guvernul slovac şi-a dat deja acordul în privinţa punerii în aplicare a ideii americanilor.

Ai puncte de rugină pe caroserie? Uite cum poţi să le îndepărtezi. VIDEO

Noua reţea de transport le va permite pasagerilor să parcurgă distanţa de 56 de kilometri dintre Viena şi Bratislava în linie dreaptă, în doar 8 minute. De aici, drumul până la Budapesta (160 de kilometri) va mai dura numai 10 minute. De asemenea, este luată în considerare un traseu Bratislava – Košice, lung de circa 400 de kilometri, care va putea fi parcurs în 25 de minute.

Au desfăcut Galaxy S7 edge şi au avut parte de o SURPRIZĂ neplăcută. „Clienţilor nu le va plăcea asta”

„Hyperloop-ul european va scurta duratele de călătorie dintre oraşe într-un mod fără precedent. Un astfel de sistem va redefini conceptul de transport internaţional, întărind cooperarea dintre statele bătrânului continent”, a declarat ministrul slovac al Economiei, Vazil Hudak.

Deocamdată, sistemul inventat de americani se află în faza de testare. Nicio rută propriu-zisă nu a fost construită până acum. Elon Musk spunea că „Hyperloop va deveni al cincilea mod de transport”.

Sursa: iflscience.com

Vă mai recomandăm şi: Astăzi se împlinesc 137 de ani de când a venit pe lume omul care a revoluţionat fizica

                                 Cum a ajuns un mormânt să fie amplasat în MIJLOCUL drumului – FOTO

                                  Organele-relicvă ale organismului uman: teorii şi controverse

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase