Home » D:News » Cum a ajuns un mormânt să fie amplasat în MIJLOCUL drumului – FOTO

Cum a ajuns un mormânt să fie amplasat în MIJLOCUL drumului – FOTO

Publicat: 14.03.2016
Iniţial, în acest loc se afla un mic cimitir.

Şoferii care călătoresc noaptea spre oraşul Amity din statul american Indiana sunt întâmpinaţi într-un mod mai puţin obişnuit. În mijlocul şoselei se află un mormânt, care datează din secolul al XIX-lea.

Locul de veci aparţine lui Nancy Kerlin Barnett, o femeie decedată la vârsta de 39 ani şi care a fost înhumată aici la data de 1 decembrie 1831. Bineînţeles că în momentul în care ea a fost îngropată, în acest loc nu se afla o şosea, ci un mic deal, undea ei îi plăcea să vină şi să se relaxeze.

Foto: urbanghostsmedia.com/Google Earth

De-a lungul timpului, alţi membrii ai familiei Barnett au fost înmormântaţi în împrejurimi, fapt pentru care aici a început să se formeze un mic cimitir. Cu toate acestea, în anul 1901, administraţia locală din Amity a decis că în zonă trebuie să se construiască un drum, ce urma să treacă exact prin mijlocul terenului în care se aflau mormintele.

Foto: examiner.com

Aflând de acest demers, unul dintre locuitorii oraşului, Daniel Doty, s-a adresat primarului localităţii, spunându-i că bunica sa era înhumată în acel cimitir. Edilul nu a luat în considerare cererea bărbatului, aprobând planul iniţial de construire a şoselei.

Foto: spydersden.wordpress.com

În momentul în care au ajuns la faţa locului, muncitorii au avut o surpriză. Doty păzea mormântul bunicii sale cu o puşcă de vânătoare şi nimic nu părea să îl intimideze. Deşi autorităţile au încercat să îl convingă pe bărbat  să părăsească locul, el a refuzat în mod categoric. Prin urmare, constructorii s-au văzut nevoiţi să relocheze toate mormintele, cu excepţia celui în care se afla Nancy Barnett şi să traseze drumul în jurul locului de îngropăciune.

În anul 1912, mormântul a fost marcat cu o placă ce aminteşte de viaţa femeii, dar şi de întâmplarea care a avut loc după moartea acesteia. Pentru a proteja locul de distrugeri ulterioare, autorităţile au amplasat aici o placă din beton.

Sursa: urbanghostmedia.com

Vă mai recomandăm şi: Ce efecte are asupra oamenilor creşterea presiunii atmosferice?

                             Creierul uman ar putea stoca internetul întreg în memorie. ”Aceasta este o bombă reală”

                            5 Cele mai mari erupţii vulcanice din lume. Au avut puterea a mii de bombe atomice – FOTO + VIDEO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase