Home » D:News » Singurul lucru pe care femeile nu l-ar accepta la un bărbat când vine vorba de sex

Singurul lucru pe care femeile nu l-ar accepta la un bărbat când vine vorba de sex

Singurul lucru pe care femeile nu l-ar accepta la un bărbat când vine vorba de sex
Publicat: 26.02.2016
Cercetările recente au dezvăluit unul dintre lucrurile legate de sexualitate despre care femeile spun că este absolut inacceptabil la un bărbat.

Femeile se declară de cele mai multe ori deschise la experienţele sexuale şi arată că percepţiile lor se întind dincolo de etichetele clasice de „gay” şi „heterosexual”, dar un nou studiu arată că acestea nu sunt la fel de îngăduitoare şi în privinţa bărbaţilor.

Cercetătorii publicaţiei Glamour au analizat mai mult de 1000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani şi le-au chestionat în legătură cu identităţile şi experienţele lor sexuale. În vreme ce 63% dintre acestea au spus că şi-ar cataloga experienţele cu mai multe cuvinte decât tradiţionalele „homosexual”, „heterosexual” sau „bisexual”, acelaşi procent de respondente a declarat că nu şi-ar da întâlnire cu un bărbat care s-a culcat cu un alt bărbat.

Cercetarea a arătat şi că 47% dintre femei au spus că au fost atrase de o altă femeie, iar dintre acestea 31% au şi avut parte de exeperienţe sexuale cu o persoană de acelaşi sex. În plus, doar 3% dintre femei au fost de părere că sexul este cel mai important aspect într-o relaţie.

După exemplul lui Miley Cyrus, care a fost catalogată drept „pansexuală”, studiul a demonstrat că „multe dintre tinerele femei consideră că nu mai trebuie să aleagă o singură identitate sexuală”, după cum arată Ritch C. Savin-Williams, directorul laboratorului de gen şi sex de la Universitatea din Cornell.

„În zilele noastre, multe persoane inventează termeni proprii”, a explicat Savin-Williams. O diferenţă, însă, ar putea fi remarcată la nivelul diferitelor generaţii. „Există o tendinţă în continuă creştere de a evita ‘închiderea într-o cutie’, mai ales în rândul femeilor mileniului trei”, a completat cercetătorul.

Citeşte continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase