Home » D:News » Cum ai reacţiona dacă ţi-ar apărea pe şosea? Surpriza de care a avut parte un motociclist din Marea Britanie în timp ce conducea. „Era lung de aproape 7 metri!” – FOTO

Cum ai reacţiona dacă ţi-ar apărea pe şosea? Surpriza de care a avut parte un motociclist din Marea Britanie în timp ce conducea. „Era lung de aproape 7 metri!” – FOTO

Publicat: 19.02.2016
"E foarte bine că lumea vorbeşte despre acest incident, deşi eu, personal, nu încurajez pe nimeni să le facă probleme şoferilor din trafic"

Ajuns noaptea de la serviciu, un bărbat din Marea Britanie a fost surprins să vadă că pe şoseaua pe care circula se afla un dinozaur. Englezul şi-a oprit imediat motocicleta pentru a putea fotografia Triceratopsul lung de circa 7 metri.

Bineînţeles, era vorba de o farsă. Chris Hollinshead a fost, de fapt, martorul unei păcăleli puse la cale de câţiva tineri beţi, care au furat macheta dinozaurului din apropierea unui magazin, în care sunt vândute pietre preţioase şi fosile din epoca preistorică. „Mai mult ca sigur că nişte băieţi puternici au mutat dinozaurul în mijlocul şoselei. E foarte bine că lumea vorbeşte despre acest incident, deşi eu, personal, nu încurajez pe nimeni să le facă probleme şoferilor din trafic”, a declarat Martin Simpson, proprietarul locaţiei păgubite, din localitatea Godshill, Isle of Wight.

Negocierea ultrasecretă care zguduie din temelii UE. „Nu va exista a doua şansă”

La scurt timp după ce a fotografiat figurina pe şosea, motociclistul a postat imaginea pe site-ul Facebook. În comentariul său la imagine, Hollinsead a scris „Acel moment unic, când te întorci de la serviciu, la ora 3 dimineaţa, iar şoseaua este blocată de un Triceratops lung de aproape 7 metri! #dumnezeusăbinecuvântezeberea #cuivatrebuiesăisedeaomedalie”. Nu a trecut multă vreme până ca fotografia devină virală.

Primul sens giratoriu suspendat din România va fi inaugurat în curând – FOTO-VIDEO

Foto: facebook.com/Chris Hollingshead

Macheta, cunoscută sub numele de „Godshilla”, a fost returnată proprietarului ei. Martin Simpson susţine că a achiziţionat-o de la administratorii grădinii zoologice din Isle of Wight, în urmă cu circa 10 ani. Între timp, figurina a devenit foarte populară în Godshill, fiind folosită în cadrul unor carnavaluri şi chiar în expoziţii organizate de muzeul din localitate.

Din nefericire pentru proprietarul magazinului de obiecte preistorice, în vecinătatea locaţiei sale se află două pub-uri. Administratorul unuia dintre acestea, Lisa Choi, a declarat că nu este pentru prima dată când macheta a fost vizată de clienţii săi. De exemplu, ea a spus că, în perioada sărbătorilor de iarnă, a văzut mai mulţi tineri care legau baloane în jurul dinozaurului, doar pentru amuzamentul propriu. Lisa a presupus că aceiaşi adolescenţi puşi pe glume ar fi cei care au mutat figurina în mijlocul şoselei.

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: ZECE mii de rechini înoată acum în apropierea plajelor din Florida – FOTO+VIDEO

                                             Bandajul inteligent al viitorului. Poate fi folosit pe articulaţii, creier sau chiar organe interne. FOTO+VIDEO

                                             Maria cea SÂNGEROASĂ, regina ”peţită dur”. Ce făceau armatele la ordinele ei

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase