Home » D:News » Cinci previziuni tragice care s-au adeverit

Cinci previziuni tragice care s-au adeverit

Publicat: 07.06.2015
Cunoscut drept Nostradamus, Michel de Nostredame a fost un farmacist cu origini franceze care a făcut o serie de predicţii apocaliptice publicate într-o carte care a apărut pentru prima dată în 1555.

Savanţii susţin că asocierile dintre previziunile sale şi catastrofele de care acestea aduc aminte sunt, în mare parte, rezultatul unor interpretări greşite sau a traducerii eronate a formulărilor din cartea sa. Cu toate acestea, milioane de oameni continuă să creadă că Nostradamul a fost înzestrat cu puterea de a vedea în viitor.

”În vestul Europei, într-o familie săracă se va naşte un copil. El va seduce o armată mare cu limba sa, iar faima i se va răspândi până în est”

Adolf Hitler s-a născut pe 20 aprilie 1889, în vestul Europei, într-o familie modestă. Fiind un orator foarte bun, el a mobilizat o ţară întreagă după Primul Război Mondial.

”În apropierea porţilor şi în interiorul a două oraşe vor avea loc calamităţi nemaivăzute, foamete şi şi ciumă, oameni ucişi de oţel, implorând scăpare de la mare Dumnezeu nemuritor”

Cuvântul ”oţel” s-ar fi referit la o armă. Fanii lui Nostradamus susţin că această profeţie s-ar referi la oraşele Hiroshima şi Nagasaki, distruse de bombele atomice lansate de americani.

”Sângele celor drepţi va fi cerut la Londra. Ars în focul din 66, bătrâna doamnă va cădea din locul ei înalt. Şi o mulţime din aceiaşi sectă vor fi ucişi”

Pe 5 septembrie 1666, la Londra a avut loc un incendiu puternic care a pornit de la o brutărie şi a distrus numeroase structuri în cele trei zile în care a ars. Printre clădirile afectate s-a numărat şi Catedrala Sfântul Paul şi alte 87 de biserici, precum şi 13.200 de clădiri rezidenţiale şi zeci de clădiri administrative.

”Un foc vulcanic din centrul Pământului va zgudui oraşul nou: Două stânci mari se vor război pentru mult timp. Atunci Arethusa va înroşi un nou râu”

Nimfa Arethusa a fost fiica lui Nereus şi, prin urmare una dintre Nereide. Zeul-râu Alpheus s-a îndrăgostit de ea, dar nimfa a fugit în Sicilia. Acolo a fost transformată într-o fântână de către Artemis. Alpheus şi-a croit calea pe sub mare şi şi-a unit apele cu cele ale Arethusei.

Previziunea s-ar referi la atentatul terorist de la 11 septembrie 2001. New York City ar fi oraşul nou, World Trade Center ar fi centrul pământului, iar blocurile gemene cele două pietre.

”Va veni să călătorească pe colţul Lunii, unde va fi capturat şi pus într-un ţinut străin”

Nostradamus s-ar fi referit la aselenizare, la călătoria astronauţilor pe Lună. ”Capturat” s-ar referi la faptul că ei au fost filmaţi. De asemenea, în acelaşi paragraf se face referire şi la un vultur, asociat cu SUA. De asemenea, ambarcaţiunea cu care americanii au aterizat pe Lună s-a numit tot ”Vulturul”.

Sursă: Wittyfeed

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase