Experiment: ce se întâmplă dacă ţinem pe masă timp de 2 ani sandvişuri de la fast-food? (FOTO)

09 01. 2015, 00:00

Medicul Jaqueline Vaughn a cumpărat în anul 2013 un cheesburger de la McDonald’s şi un Taco Bell cu pui.

Cele două sandvişuri lăsate pe birou, cu un bilet unde scrie data la care au fost cumpărate    (Foto: Jessica Freed)

După 2 ani, timp în care produsele au stat pe biroul femeii, mâncarea nu a făcut mucegai şi nici nu a început să miroasă urât.

De asemenea, nu au apărut viermi sau insecte care să vrea să se hrănească din aceste produse, spune asistenta Jessica Freed.

Cheesburger după 2 ani    (Foto: Jessica Freed)

Medicul păstrează pe birou sandvişurile ca să arate pacienţilor cât de nesănătoasă este mâncarea de la fast-food, din moment ce nici viermii nu vor să o consume.

În ultimii ani au apărut multe relatări despre produsele McDonald’s care nu se strică timp de ani de zile.

Conducerea reţelei de restaurant fast-food spune că explicaţia nu constă în conservanţii care ar fi adăugaţi în mâncare.

Taco Bell după 2 ani de la cumpărare    (Foto: Jessica Freed)

Reprezentanţii McDonald’s spun că aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeală. Prin urmare, sandvişurile se usucă înainte de a permite bacteriilor să se dezvolte pe ele.

Sursa: Business Insider