Pe suprafata flexibila, apesi cu mana ca sa sa formezi
adancituri – mai mari, mai mici, dupa nevoie – in care pui
ingredientele; setezi temperatura – printr-o simpla apasare pe un
buton -, iar masina de gatit analizeaza ceea ce ai pus acolo, iti
propune o gama de retete din care poti alege si apoi „da drumul la
caldura”, exact sub cavitatea in care sunt adunate
ingredientele.
Acesta ar fi, pe scurt, modul in care ar putea functiona o
masina de gatit pe la jumatatea acestui secol.
Compania Electrolux, recunoscuta pentru inovatiile sale in
domeniul aparaturii electrocasnice, a prezentat acest concept
(numit „Inima casei”) saptamana trecuta, la expozitia DesignBoost
organizata la Stockholm, Suedia si, cu toate ca nu are intentia sa
lanseze curand un produs de acest gen pe piata, crede ca astfel de
aparate ar putea fi disponibile peste cca. 40 de ani.
Sursa:
Mail Online
CITESTE SI: