O zicala italiana celebra spune: "Traita in graba, viata n-are nici un gust!" Nimic mai adevarat, mai ales cand vine vorba despre bere. Pentru ca o bere desavarsita se prepara cu mult calm si naturalete. Si tot asa trebuie si savurata. Cum care bere? Ne spune Madalina Dragoi.
FACTS
Numero uno in Italia
CV PERONI NASTRO AZZURRO
Anul nasterii: 1963 Tara de origine: Italia Continut de alcool: 5,2% Gust: sec, usor acidulat, revigorant Conservare: nu contine conservanti chimici si nici substante modificate genetic, fiind pasteurizata Segment: superpremium Target: persoane active care sunt la curent cu ultimele tendinte in moda si care apreciaza calitatea unui produs, dar si imaginea acestuia Slogan: „Italian design applied to beer“ Distributie: Europa
Promo facts
Campaniile de promovare a produselor Peroni pun accentul pe metode de advertising neconventionale: comunicarea este atipica si indrazneata, iar locatiile de expunere a brandului sunt inedite.
Reteta Peroni
Experienta, traditia si pasiunea, combinate cu ingrediente de cea mai buna calitate si cu un proces de fabricatie atent verificat, se reunesc sub marca Peroni. In limba italiana nu exista cuvantul mahmureala. De ce? Pentru ca Peroni este o bere rafinata, revigoranta si usor acidulata – nu amara si grea.