Home » Cultură » Scriitoarea Ana Blandiana, invitată la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, a povestit despre „cea mai grea” perioadă din viața sa

Scriitoarea Ana Blandiana, invitată la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, a povestit despre „cea mai grea” perioadă din viața sa

Scriitoarea Ana Blandiana, invitată la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, a povestit despre „cea mai grea” perioadă din viața sa
Publicat: 22.04.2024

Scriitoarea Ana Blandiana a fost invitată la cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, difuzat în premieră sâmbătă, 20 aprilie, pe canalul oficial de YouTube. 

Printre altele, Ana Blandiana a vorbit cu jurnalistul Adrian Artene despre momentele dificile din viața sa, atunci când nu i-a fost permis să se înscrie la facultate și a trebuit să lucreze ca ucenic de zidar.

„Numai că eu am avut noroc. Salvarea mea a fost că m-am căsătorit imediat după ce ne-am întâlnit și nu am fost singură. Nu știu cum aș fi rezistat. Și așa a fost foarte greu, cea mai grea perioadă din viață”, a povestit scriitoarea.

„Nu știam cine sunt, dacă cândva o să am un loc în lume”

„Nu știam cine sunt, dacă cândva o să am un loc în lume, în societate, în timp ce după aceea, la celelalte interdicții eram deja, aveam cărți, eram tradusă, eram eu însămi, știam că o să continu să scriu indiferent dacă nu voi mai publica niciodată, ceea ce nu însemna că era ușor. Dar știam cine sunt”, a continuat Ana Blandiana.

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Episodul integral cu Ana Blandiana poate fi urmărit și mai jos:

Vă mai recomandăm să citiți și:

Ce să faci ca să ai success și să fii bogat? Andrea Filip, la Altceva cu Adrian Artene

Dan Puric: „Eminescu ne-a scos din iobăgia conștiinței!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

De ce a refuzat marele actor Florin Zamfirescu să fugă din România în 1979?

Ce părere avea Emil Cioran despre români? „Eu am râs instinctiv și pe urmă a început și el să râdă”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase