Home » Cultură » Se pregăteşte o continuare a filmului ”Joker”

Se pregăteşte o continuare a filmului ”Joker”

Se pregăteşte o continuare a filmului ”Joker”
Publicat: 22.11.2019
O continuare a lungmetrajului "Joker", de Todd Philips, care a devenit recent primul film nerecomandat minorilor cu vârsta sub 17 ani ce a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari, este în pregătire, potrivit The Hollywood Reporter.

Tod Phillips este în negocieri pentru a-şi relua rolul de regizor, dar şi de scenarist, alături de Scott Silver, pentru această continuare, potrivit Mediafax.

„Joker” a fost al patrulea titlu din universul DC care a trecut pragul de încasări de 1 miliard de dolari, alături de „Aquaman” (2018, 1,15 miliarde de dolari), „Cavalerul Negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” (2012, 1,08 miliarde de dolari) şi „Cavalerul Negru/ The Dark Knight” (2008, 1 miliard de dolari).

Săptămâna trecută, „Joker” a devenit şi cel mai profitabil film realizat vreodată după benzi desenate, după ce a obţinut încasări de 15 ori mai mari decât costurile de producţie, care s-au ridicat la 62,5 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Lungmetrajul „Joker” a primit premiul Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. O producţie DC Comics, realizată după benzi desenate, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în oraşul Gotham, undeva la începutul anilor ’80. Criticii de film au considerat că interpretarea lui Joaquin Phoenix este strălucitoare, dar, în acelaşi timp, înfricoşătoare.

Filmul este cotat cu mari şanse pentru o nominalizare la Oscar 2020.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase