Home » Cultură » „Jurassic World: Fallen Kingdom”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 20.06.2018
Filmul SF "Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 831.366,81 de lei de vineri până duminică.

În regia lui J.A. Bayona şi cu Bryce Dallas Howard, Chris Pratt şi Jeff Goldblum în rolurile principale, noul film din franciza „Jurassic World” are acţiunea situată la trei ani de când parcul tematic şi staţiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supravieţuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen şi Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas, potrivit cinemagia.ro.

Premiera „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo”, de Fernando León de Aranoa, s-a situat pe locul al doilea, cu încasări de 433.651,07 lei. Viaţa celebrului Pablo Escobar, despre care s-a spus la un moment dat că traficul global de droguri l-a transformat în cea mai bogată persoană de pe glob, este din nou explorată cu ajutorul a doi actori populari, soţii Javier Bardem şi Penelope Cruz. El interpretează personajul titular, în timp ce ea este jurnalista şi prezentatoarea TV Virginia Vallejo, pe a cărei carte omonimă se şi bazează scenariul, scrie Mediafax.

Pe poziţia a treia s-a situat o altă premieră, „Prinţul fermecător/ Charming”, de Ross Venokur, care a avut încasări de 240.082,05 lei. Trei prinţese de poveste descoperă că sunt logodite cu acelaşi prinţ fermecător. Animaţia 3D reuneşte voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale şi Sia.

Pe poziţia a patra în box office-ul românesc de weekend se află „Taxi 5”, care a avut încasări de 219.325,86 de lei. Regizată de Franck Gastambide, partea a cincea a celebrei francize îl prezintă pe Sylvain Marot, un superpoliţist din Paris şi un şofer de excepţie, transferat împotriva voinţei sale în departamentul de poliţie din Marsilia, unde este imediat solicitat de fostul inspector-şef Gibert, acum primar al oraşului. El trebuie să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din oraş, potrivit cinemagia.ro.

Topul 5 al filmelor cu cele mai mari încasări, în weekend, în cinematografele româneşti este completat de „Deadpool 2”, cu 211.974,24 de lei. Lungmetrajul din seria Marvel Comics, regizat de David Leitch, îl prezintă pe supereroul cu „gură bogată” Wade/ Deadpool (Ryan Reynolds) în timp ce vrea să formeze o echipă pentru a proteja un tânăr mutant de personajul negativ Cable (Josh Brolin).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase