Home » Cultură » Cântăreţul de rock Liam Gallagher a declarat că nu a renunţat la droguri

Cântăreţul de rock Liam Gallagher a declarat că nu a renunţat la droguri

Cântăreţul de rock Liam Gallagher a declarat că nu a renunţat la droguri
Publicat: 18.01.2018
Cântăreţul de rock Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a declarat că nu le poate spune copiilor săi să nu consume substanţe interzise pentru că el nu a renunţat la droguri, informează contactmusic.com.

Cântăreţul în vârstă de 45 de ani are patru copii – Lennon, în vârstă de 18 ani, Gene, în vârstă de 16 ani, Molly, în vârstă de 20 de ani, şi Gemma, născută în 2011 – cu patru femei diferite, scrie Mediafax.

Liam Gallagher spune că nu îşi poate sfătui copiii să nu consume droguri, atât timp cât el face acest lucru şi că nu îi poate împiedica să se certe între ei, având în vedere celebrul conflict cu fratele său Noel Gallagher.

„Nu am niciun cuvânt de spus. Iau droguri. Aşa că, atunci când îi văd că iau droguri, nu le pot spune «nu consumaţi droguri»”, a spus acesta.

„Deci nu am un cuvânt de spus în privinţa asta. Dar, mai târziu în viaţă, ei pot veni să îmi ceară sprijinul, pentru că am făcut multe… Am făcut multe lucruri mari”, a mai spus Gallagher.

Liam a spus că nu mai consumă la fel de multe droguri ca înainte, pentru că trebuie să îşi protejeze vocea, dar că încă îi place să se drogheze dacă trece printr-o perioadă mai proastă.

Autorul hitului „Wonderwall” a declarat anterior că obişnuia să se drogheze cu ciuperci halucinogene de la vârsta de 15 ani şi că nu a devenit niciodată abstinent total pentru că „este un lucru plictisitor”.

Totodată, cântăreţul a spus că nu ar putea retrăi anii 1990, pentru că în acea decadă „era să moară” din cauza consumului de droguri şi alcool.

Liam Gallagher şi fratele său Noel Gallagher au fost membri ai celebrei trupe britanice Oasis. Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. În urma neînţelegerilor dintre cei doi fraţi, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher a înfiinţat un nou grup, Beady Eye. Această formaţie s-a destrămat în octombrie 2014.

Albumul său de debut, „As You Were”, a fost lansat pe 6 octombrie 2017.


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase