Home » Advertorial » (P) Cum să alegi cel mai bun gel de duș pentru hidratare și o senzație de prospețime în 2024

(P) Cum să alegi cel mai bun gel de duș pentru hidratare și o senzație de prospețime în 2024

(P) Cum să alegi cel mai bun gel de duș pentru hidratare și o senzație de prospețime în 2024
Publicat: 08.08.2024

Pentru a avea o piele mai sănătoasă din cap până în picioare, oamenii ar trebui să acorde mai multă atenție alegerii produselor cosmetice pentru îngrijirea corpului și a feței.

În prezent, s-a observat că există anumiți factori care au influențat creșterea cererii de produse pentru corp, de geluri de duș. Aceștia sunt: preferința consumatorilor pentru produse cosmetice specifice tipului de piele, dorința de a folosi produse eficiente dar care să fie în ambalaje convenabile pentru un plus de confort în călătorii, preferința pentru produse multifuncționale. Există șase tipuri de piele: normal, sensibil, uscat, gras, mixt și problematic.

În 2024 au devenit foarte populare gelurile de duș care au ingrediente naturale. Oamenii aleg să folosească mai ales produse fără substanțe nocive, fără chimicale, parfumuri artificiale, sulfați, parabeni.

Consumatorii sunt atrași în acest an de produsele cu funcționalitate mare, cum ar fi:

  • Geluri de duș cu proprietăți de exfoliere și alte efecte benefice asupra pielii
  • Geluri de duș care pot fi utilizate și ca șampoane și ca spumă de baie
  • Geluri de duș care spală blând pielea și o revitalizează
  • Geluri de duș cu ingrediente naturale, relaxante, care au un miros plăcut
  • Geluri de duș care oferă o exfoliere blândă și ajută în tratamentul pielii uscate, descuamate.

Cele mai bune geluri de duș din 2024

Consumatorii din ziua de azi caută în general geluri de duș cu formule blânde, pentru pielea sensibilă, care miros plăcut și ajută la spălarea ușoară a corpului.

În magazinele online cu produse de îngrijire a pielii și a părului pentru bărbați, femei și copii se găsesc adesea reduceri la diferite cosmetice de brand, precum:

  • Gel de duș calmant și protector
  • Șampon și gel de baie 2 în 1 pentru copii de 3 ani
  • Gel de duș hidratant și parfumat
  • Gel spumant de curățare pentru pielea normală și grasă
  • Gel de duș reconfortant după expunerea la soare
  • 2 în 1 gel de duș și șampon Biotherm
  • Gel de duș care reface bariera protectoare a pielii
  • Gel de duș cu minerale pentru bărbați
  • Gel de duș pentru corp și păr, etc.

Magazinele online au și geluri de duș pentru pielea sensibilă care au formule blânde, hidratante, fără parfum. Unele produse de brand sunt special create pentru eczemă atipică, ajută în reducerea acestei afecțiuni.

Marile branduri internaționale au creat geluri de duș și produse pentru corp și baie, care au ingrediente naturale și prietenoase cu pielea. Astfel, gelurile de duș pot avea ingrediente care oferă tratamente revigorante din cap până în picioare, iar în plus acestea sunt infuzate cu arome plăcute de vanilie, portocale, ovăz, flori și plante medicinale. Unele produse au extracte de plante și uleiuri naturale care sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și oferă avantajul de a nu lăsa pe piele o peliculă grasă; ele spală ușor corpul în combinație cu apă și au un efect relaxant.

Un gel de duș de înaltă calitate oferă întotdeauna o serie de beneficii, precum: curăță ușor pielea, nu usucă pielea, nu-i perturbă echilibrul acido-bazic. Un astfel de gel este în general un produs de brand, autentic, are un design elegant, miroase bine și poate îmbunătăți sănătatea pielii.

Compoziția unui gel de duș de calitate include uleiuri și extracte naturale, cum ar fi ulei de jojoba, unt de Shea, extract de căpșuni, extract de mușețel, extract de portocale, etc. Gelul de duș are și apă parfumată care a fost obținută prin distilarea componentelor plantelor. Poate avea și o cantitate mică de conservanți siguri, care prelungesc termenul de valabilitate a produsului.

În magazine există o gamă variată de geluri de duș de marcă, ce includ: geluri hrănitoare pentru pielea sensibilă, geluri tonifiante cu arome de citrice, geluri de duș hidratante care au vitamine B3 și B5. Astfel de produse sunt de calitate înaltă și pot fi utilizate și în tratamentele de SPA și aromaterapie, pentru că ajută la relaxarea corpului după o zi stresantă și grea.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase