Home » Advertorial » (P) Genţi sau rucsacuri? Aceasta este întrebarea!

(P) Genţi sau rucsacuri? Aceasta este întrebarea!

(P) Genţi sau rucsacuri? Aceasta este întrebarea!
Publicat: 25.07.2024

Accesorizarea ţinutei feminine reprezintă unul dintre aspectele principale atunci când vrei să dai personalitate şi stil outfit-ului tău. Indiferent cât de sofisticate şi originale ar fi piesele tale vestimentare, dacă accesoriile alese nu sunt potrivite, este posibil să ştirbeşti din strălucirea şi unicitatea look-ului tău, sau chiar să îţi aduci un mare dezavantaj, din punct de vedere stilistic. Bijuterii, ochelari de soare, curele, pălării şi eşarfe, portofele, genţi, rucsacuri sau borsete, toate se pot constitui în elementul cheie al outfit-ului tău urban.

Ce preferi pentru outffit-ul tău? O geantă sofisticată sau rucsacul practic?

Varietatea amplă de modele de genţi şi rucsacuri pe care piaţa de specialitate o scoate la rampă,  îţi va permite să alegi întotdeauna modelul care se va potrivi contextului şi look-ului tău. Atât geanta, cât şi rucsacul se pot integra foarte bine în orice tip de ţinută urban-casual, effortless sau sport, atâta timp cât ştii ce modele de genti de damă să alegi sau care rucsac se va potrivi cel mai bine vestimentaţiei şi încălţămintei alese.

genți sau rucsacuri

Când este recomandat să porţi genţi?

Paleta de modele de genţi care surprinde astăzi piaţa, îţi va permite să descoperi rapid o serie foarte amplă de abordări stilistice, astfel că îţi vei putea completa orice ţinută. Atunci când decizi să îţi creezi un look urban relaxat şi tonic, poţi alege să porţi o geantă shopper colorată, împreaună cu o rochie tip cămaşă sau cu o pereche de pantaloni trei sferturi şi o bluză asimetrică. Dacă doreşti să aduci o notă sofisticată look-ului tău, alege să porţi genţi de mână, în forme cât mai inedite şi puternic accesorizate, acestea potrivindu-se foarte bine cu rochiile vaporoase de vară, dar şi cu o salopetă comodă şi modernă.

genți sau rucsacuri

Rucsacul, soluţia practică pentru un look tineresc!

Dacă eşti adepta ţinutelor sportive sau îţi place să abordezi cu îndrăzneală stilul effortless, atunci variantele de rucsacuri de damă, cu siguranţă te vor ajuta să-ţi accesorizezi inspirat look-ul. Dacă preferi tonurile neutre, atunci vei alege un rucsac din piele sau piele ecologică în nuanţe închise, pe care îl vei asorta cu perechea de pantofi sport care finalizează un outfit format din blugi şi un tricou basic. În cazul în care ţi-ai propus o cromatică energică, un ruscsac din fâş, în nuanţe puternice,  va cadra foarte bine alături de o pereche de leggings, o bluză asimetrică şi sneakers. Atunci când vrei să surprinzi prin imagine, alege să porţi o fustă lungă vaporoasă, un top şi o jachetă scurtă din piele, completând totul cu o pereche de bocanci şi un rucsac.

genți sau rucsacuri

Fii practică şi mişcă-te cu uşurinţă!

Tot în categoria accesoriilor intră şi modelele de borsete de damă, aceste mini gentuţe prevăzute cu sisteme de prindere foarte practice. Sunt ideale pentru plimbările lungi prin oraş, pe durata unei călătorii cu avionul sau trenul, sau atunci când ieşi cu cel mic în parc. Se va potrivi stilului sportiv, reprezentat de treninguri, colanţi, tricouri şi blugi, cât şi ţinutelor non-conformiste, realizate din pantaloni scurţi, cămaşă şi o pereche de bocanci perforaţi.

genți sau rucsacuri

Fii inspirată când alegi accesorizarea unei ţinute!

Accesând Cropp.com ai posibilitatea de trece în revistă unele dintre cele mai moderne modele de genţi, poşete, gentuţe cross-body, rucsacuri şi borsete, în culori variate şi în forme inedite. Vei descoperi rapid care accesoriu va puncta cel mai bine stilul ales, scoţând în evidenţă unicitatea şi originalitatea outfit-urilor tale.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase