Home » Advertorial » (P) Descoperă cele mai bune restaurante din cazinouri

(P) Descoperă cele mai bune restaurante din cazinouri

(P) Descoperă cele mai bune restaurante din cazinouri
Publicat: 18.07.2024

Între experiențele din cazinourile terestre și cele online se fac adesea comparații. Cazinourile terestre oferă o experiență interesantă, în care clienții au ocazia să socializeze, dar în același timp se pot bucura și de un tratament aparte. De fapt, unii clienți merg în cazinouri tocmai pentru mâncare.

În schimb, în cazinourile online nu se poate oferi un astfel de tratament. Iar operatorii încearcă să compenseze printr-o ofertă mai mare, care conține mii de jocuri, dar și prin oferte promoționale cum nu pot fi găsite în cazinourile terestre.

Probabil cea mai populară este cea în care se oferă un bonus fără depunere, în așa fel încât clienții să nu aibă riscuri financiare. Tocmai din acest motiv, site-urile de specialitate au categorii speciale în care le oferă clienților informații despre fiecare bonus fara depunere pentru care sunt eligibili. Aceasta este cea mai bună modalitate prin care în mediul online sunt atrași clienții, însă în cazinourile terestre lucrurile stau diferit, iar mâncarea aleasă și băuturile fine joacă un rol important.

Chefi cunoscuți la nivel mondial și-au pus amprenta pe meniul restaurantelor din cazinouri. De ce nu ar face-o? În cazinourile de renume e clar că sunt clienți cu bani, dispuși să plătească pentru a mânca preparate de top. Așadar, iată câteva restaurante din cazinouri care s-au făcut remarcate.

Restaurant Guy Savoy (cazinoul Caesars Palace, Las Vegas)

Este considerat unul dintre cele mai bune restaurante din Las Vegas, iar Guy Savoy este un nume de referință la nivel mondial. El are un grup de restaurante cu stele Michelin, iar locația din Las Vegas este și ea apreciată. Se axează pe bucătăria franceză, una dintre cele mai apreciate la nivel mondial. În meniul restaurantului se află și stridii, caviar, supă cu trufe negre și homar. Meniul de degustare oferă 13 feluri.

Top of the World (cazinoul The Strat, Las Vegas)

Acest restaurant nu se remarcă doar prin preparatele pe care le oferă clienților, ci și prin poziționare. Așa cum îi spune și numele, se află la o înălțime de aproximativ 250 de metri și oferă o priveliște superbă asupra Las Vegasului. Iar masa se învârte la 360 de grade la fiecare 80 de minute. Fructele de mare sunt un punct forte al restaurantului Top of the World, iar clienții au lăudat și gama variată de vinuri.

Robuchon au Dôme (cazinoul Grand Lisboa, Macau)

Nu doar în Las Vegas sunt restaurante de top, ci și în Macau, cel mai cunoscut oraș din Asia în care sunt cazinouri. Aici, celebrul chef Joel Robuchon a deschis un restaurant în care luxul este prezent la fiecare pas. De fapt, acesta este considerat cel mai bun restaurant din Asia și are stele Michelin. Deși Joel Robuchon a murit în 2018, restaurantul și-a păstrat renumele și are parte de recenzii bune. Bucătăria este tot una franceză.

Wing Lei Palace (cazinoul Wynn Palace, Macau)

Tot în Macau se află și acest restaurant de top, dar care pune accent pe bucătăria asiatică, în special pe cea chinezească. Simpla vizită în acest restaurant este o experiență. Pentru a intra înăuntru mergi printr-o grădină plină cu mii de flori. Iar decorul restaurantului este și el inedit. Rața Peking este unul dintre cele mai apreciate preparate din meniul restaurantului.

Bobby Flay Steak (Hotelul Borgata, Atlantic City)

Bobby Flay Steak a adus o întorsătură modernă steakhouse-ului tradițional. Fripturile de aici sunt apreciate la nivel mondial, însă în meniu se află și alte preparate. Printre cele mai interesante este prăjitura cu homar. Chiar dacă nu este un restaurant care să iasă neapărat în evidență prin designul său, mâncarea este una excelentă.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase