Home » Advertorial » (P) Cum poţi da valoare fotografiilor tale, cu un print foto calitativ, rapid şi profitabil

(P) Cum poţi da valoare fotografiilor tale, cu un print foto calitativ, rapid şi profitabil

(P) Cum poţi da valoare fotografiilor tale, cu un print foto calitativ, rapid şi profitabil
Publicat: 15.05.2024

Eşti pasionat de imagine, de peisaje inedite şi momente unice imortalizate în cadre impresionante, atunci, cu siguranţă, vei dori ca depozitul de poze pe care l-ai stocat în device-urile tale, să iasă la lumină şi să fie valorificate inspirat, transpunându-le pe cel mai potrivit suport fizic. Fie că vrei o fotografie care va sta înrămată pe raftul bibliotecii, îţi doreşti un tablou sau ţi-ai propus să creezi o fotocarte ori un poster surprinzător, rezultatele obţinute vor fi pe măsura aşteptărilor, fiecare fotografie printată fiind valorificată şi personalizată.

Cum să ai acces la un print foto rapid?

Atunci când îţi doreşti să dai valoare fotografiilor captate pe device-urile tale, serviciile de print foto sunt cele care vor veni în întâmpinarea nevoilor tale. Platforma de profil îţi permite încărcarea de fotografii de pe orice tip de sursă, sarcina ta fiind aceea de a selecta pozele pe care le doreşti. De asemenea, vei beneficia şi de posibilitatea de a printa doar acea parte dintr-o fotografie care îţi place cel mai mult, dar şi de a aplica fotografiilor filtre care să le sporească luminozitatea, cromatica sau acurateţea. Tot apelând la print foto, ai şansa de a adăuga fotografiilor preferate, acele efecte sau detalii care le vor pune o amprentă personală. Filtre, efecte, ajustări, umbre şi lumini, toate sunt artificii artistice care vor transforma pozele tale în acele amintiri unice care vor străbate filele timpului. Odată încărcate, pozele tale vor fi supuse transformării, urmând ca tu să primeşti direct acasă, fotografiile în format fizic, exact aşa cum ţi le-ai dorit, la dimensiunile alese, cu efectele preferatze şi cu ajustările necesare.

De la o simplă poză, la o operă de artă!

Vrei să dai valoare pozelor tale, ţi-ai propus ca prima petrecere a micuţului tău să fie onorată aşa cum se cuvine, sau să imortalizezi majoratul adolescentului, vrei să faci părinţilor un dar minunat, printându-le poza preferată, vrei să îţi surprinzi soţul cu un dar inedit, atunci trebuie să ştii că există multe alternative prin care o simplă poză poate căpăta personalitate şi stil. Nu este suficient să te limitezi la a pune poza într-o ramă foto, ci poţi îndrăzni mai mult. Un colaj impresionant cu poze de familie va cadra foarte bine pe un tablou din pânză, un accesoriu interior special, care va da valoare locuinţei tale. Vrei să dăruieşti celor dragi un dar special, atunci selectează pozele de familie şi formează cu ele o fotocarte în care fiecare va găsi fila care îi va spune povestea prin imagine, culoare, limină şi stil.

Vrei să faci un cadou inedit în prag de An Nou, atunci concepe un calendar cu toţi membrii familiei, părinţi, copii, bunici, animăluţe de companie, iar rezultatul va fi apreciat. Îţi plac elementele de decor mari şi impunătoare, atunci alege ca poza preferată să fie transformată într-un panou foto laminat, o modalitate unică prin care vei da personalitate casei tale. Vrei să surprinzi cu un dar inedit, imprimă fotografiile reprezentative pe o cană, pe o pernuţă decorativă sau chiar pe mouse pade-ul copilului tău. Tot pe cel mic îl poţi surprinde cu un puzzle, pe care asamblându-l, va constata că obţine chiar chipul lui sau imaginea patrupedului preferat. Astfel, fotografiile tale îşi sporesc valoarea, ieşind din depozitele în care sunt stocate şi prinzând viaţă prin imprimarea pe suportul potrivit.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase