Home » D:News » Cresc prețurile la abonamentele Netflix

Cresc prețurile la abonamentele Netflix

Cresc prețurile la abonamentele Netflix
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 23.10.2024

Netflix a început să majoreze prețurile abonamentelor la nivel global, pe măsură ce profitul generat de restricționarea partajării parolelor încetinește, relatează Sky News.

Netflix a început să majoreze prețurile abonamentelor în unele teritorii. Platforma de streaming a anunțat în ultimele sale rapoarte că a câștigat un număr substanțial de 5,1 milioane de abonați între lunile iulie și septembrie.

Aceasta a fost o veste bună, dar și proastă pentru companie, deoarece a depășit previziunile, dar a fost cea mai mică creștere din ultimul an.

Cresc prețurile la abonamentele Netflix

În Japonia, s-au înregistrat creșteri ale prețurilor la abonamente în ultima lună, la fel ca în unele părți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Creșterile sunt în curs de desfășurare și în Italia și Spania.

Marea Britanie a înregistrat ultima creștere a prețurilor abonamentelor în 2023, dar planul standard fără publicitate nu s-a schimbat din 2022.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase