Home » D:News » Mike Godoroja: „Muzica este suport pentru rugăciune”. Povestea de dragoste dintre artist și artă, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”

Mike Godoroja: „Muzica este suport pentru rugăciune”. Povestea de dragoste dintre artist și artă, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”

Mike Godoroja: „Muzica este suport pentru rugăciune”. Povestea de dragoste dintre artist și artă, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”
Publicat: 11.10.2024

„Muzica se ascultă mai întâi cu inima, cu sufletul”, îi spune legendarul Mike Godoroja jurnalistului Adrian Artene într-unul dintre minutele de aur ale celui mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.

În această săptămână, podcastul dumneavoastră preferat vă invită să trăiți cu inima o poveste de dragoste fabuloasă, scrisă de Univers, între un artist și arta lui. Vorbim, desigur, despre Mike Godoroja a cărei discuție cu Adrian Artene va avea premiera sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, pe canalul oficial de Youtube.

Mike Godoroja scrie istoria muzicii din România, iar talentul, dar și inspirația artistică l-au ajutat să se păstreze actual pentru publicul său mai bine de 25 de ani. Godoroja este, de asemenea, producător muzical, compozitor, realizator TV și, desigur, interpret de muzică blues și rock. De numele lui se leagă istoria programelor de jazz, rock și blues de la Televiziunea Română și Radio România, este autorul unor poeme incluse în volumul colectiv  “10 ori 10 pentru România”.

În calitate de muzician și promotor al muzicii de calitate, artistul a adunat în palmares peste opt albume și sute de concerte în România, dar și participări la festivaluri internaționale în Belgia, Franța, Olanda sau Ungaria.

Longevitatea și productivitatea lui Mike Godoroja sunt rezultatul deschiderii către nou pe care artistul și-a asumat-o de la începutul carierei și de care nu a uitat vreodată pe parcursul evoluției sale.

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase