Home » D:News » Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, trebuie să se prezinte la închisoare

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, trebuie să se prezinte la închisoare

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, trebuie să se prezinte la închisoare
Credit foto: Profimedia
Publicat: 07.06.2024

Fostul consilier al lui Trump, Steve Bannon, a primit ordin să se prezinte la închisoare până la 1 iulie pentru a-și ispăși pedeapsa pentru sfidarea Congresului.

Un judecător federal i-a ordonat joi lui Steve Bannon, un fost influent consilier al lui Donald Trump la Casa Albă, să se prezinte la închisoare până la 1 iulie, oferindu-i fostului consilier al lui Donald Trump un termen scurt pentru a obține intervenția unei instanțe superioare.

Bannon a fost declarat vinovat de sfidarea Congresului în 2022 și condamnat la patru luni de închisoare, transmite CNN.

Steve Bannon fusese condamnat la patru luni de închisoare cu privire la obstrucţionarea puterilor de anchetă ale Congresului, din cauza refuzului său de a colabora în ancheta parlamentară cu privire la luarea cu asalt a Capitoliului la 6 ianuarie 2021.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase