Hotelul Privo este unul dintre cele mai premiate locaţii din România în cadrul unor competiţii internaţionale. Acesta este cel de-a 29-lea şi a fost înmânat în cadrul unei ceremonii de fastuoase în Bangkok, Thailanda. De asemenea, a fost recompensat şi pentru cea mai bună experienţă culinară din România.
Responsabil pentru această înaltă distincţie este şi chef CMC Henrik Sebok. Echipa de la restaurantul hotelului Privo este condusă de executive chef Adrian Florescu. Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internaţional, precum şi posibilitatea organizării de evenimente corporate şi private, prezentări şi degustări tematice. Produsele sunt proaspete, organice. Clienţii au la dispoziţie şi un meniu săptămânal cu noutăţi culinare. Pieptul de raţă cu sos de merişoare şi mousse-ul de ciocolată Cacao Barry sunt preparatele vedetă.
Pentru fotografii şi informaţii suplimentare accesaţi Gustarte.